ΑΝΕΚΔΟΤΟ-Αργόσχολος*Ένας αργόσχολος κάνει βόλτα στην πόλη.Δεν είχε τίποτα να κάνει αφού ήταν άνεργος και έτσι σκότωνε την ώρα.
Σε μια βόλτα του μια μέρα περνάει από ένα κτήριο,όπου έγραφε μια ταμπέλα στην είσοδο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ"-πληροφορίες εντός.
Από περιέργεια έχει την τάση να μπει εκεί που αναφερόταν.Το περιβάλλον του τεμπέλη τον ανεβάζαν,τεμπέλη τον κατέβαζαν μιας και ήταν άνεργος για μεγάλο διάστημα.
Μπαίνει στον χώρο του συλλόγου,και ρωτάει για πληροφορίες.Ο γραμματέας στην υποδοχή,του είπε να απευθυνθεί στον υπεύθυνο του 1ου ορόφου,για περισσότερες πληροφορίες.Πηγαίνει στον πρώτο όροφο,και όντως ρωτάει τον υπεύθυνο του 1ου ορόφου για πληροφορίες.Ο υπεύθυνος του απαντάει,"Στο 2ο για περισσότερα".Πάει στον δεύτερο όροφο,και ρωτάει τον υπεύθυνο εκεί,και ο υπεύθυνος του απαντά,"3ο"...Στον τρίτο όροφο,ο υπεύθυνος,απλά δείχνει προς τα πάνω,με το κεφάλι του,για να πει πως ο λεγόμενος υπεύθυνος είναι εκεί για περισσότερες πληροφορίες.Στον τέταρτο όροφο,ήταν ο υπεύθυνος όλων των τεμπέληδων του συλλόγου.Ήταν καθισμένος,σταυροπόδι,και ούρλιαζε από κάποιον πόνο,χωρίς να λέει κουβέντα.
Ο "ήρωας" της ιστορίας,κατεβαίνει κάτω στο ισόγειο για βοήθεια.Τουλάχιστον να βρει κάποιον να μιλάει,γιατί από αυτό που είδε,όσο ανέβαινε ορόφους,τόσο βαριόντουσαν να μιλάνε.
Λέει για τον τύπο στον 4ο,και ο υπάλληλος στο ισόγειο απαντά,"Για ποιόν λες στον 4ο; Τον Πρόεδρο; Καλά,μαλάκας είσαι;Αυτός δεν βαριέται μόνο να μιλήσει,αλλά ούτε να κουνήσει το πόδι του όταν πλακώνει το @ρ#ίδι του!"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...