Βίντεο: Σάλος με τηλεπαρουσιαστή που φίλησε με το ζόρι νεαρή ηθοποιό στο στήθος

Παρουσιαστής, αγνοώντας επιδεικτικά τις διαμαρτυρίες μιας νεαρής ηθοποιού από την οποία ζητούσε επανειλημμένα να τη φιλήσει,
έσκυψε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές και την φίλησε στο στήθος, αφήνοντάς την κυριολεκτικά άφωνη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στην δημοφιλή γαλλική εκπομπή TPMP, έπειτα από ένα σκετσάκι, στο οποίο η 21χρονη ηθοποιός υποδυόταν την Κιμ Καρντάσιαν και ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής έπαιζε τον ληστή.

Μετά την «απελευθέρωσή» της, ο Μισέλ Μερ είπε στην «Κιμ» ότι έπρεπε να τον φιλήσει για να του δείξει την ευγνωμοσύνη της.

Αμήχανη, η κοπέλα αρνήθηκε να τον φιλήσει. Η ξεκάθαρη άρνησή της ωστόσο δεν αποθάρρυνε τον Μερ και τους άλλους παρουσιαστές από το να συνεχίσουν να την παρενοχλούν, πιέζοντάς την να τους δώσει ένα φιλί και ρωτώντας την γιατί «δεν τους έκανε τη χάρη».

Παρά τις συνεχείς της αρνήσεις, ο Μερ αποφάσισε τελικά να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες της και να τη φιλήσει με το ζόρι στο μάγουλο. Ωστόσο, όταν η κοπέλα έστρεψε το πρόσωπό της στην άλλη πλευρά για να αποφύγει το φιλί του, ο ανεκδιήγητος παρουσιαστής έσκυψε και φίλησε το στήθος, αφήνοντάς την αποσβολωμένη με το θράσος του.


http://arouraios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...